Geen kampioen

Tot gisterenavond 22u zag het er nog goed uit: met nog 3 wedstrijden te spelen konden we kampioen worden. Enige voorwaarde: we moesten alle resterende wedstrijden winnen. Welliswaar was een van deze wedstrijden tegen de leider, tegen wie we een week terug 0-5 de boot in gingen.

Voor de wedstrijd van gisteren probeerden we, vanzelfsprekend, een zo sterk mogelijke ploeg op te stellen. Bert (training) en Gunter (blessure) konden er niet bij zijn. Hun plaats werd ingenomen door Nick en Johan, waardoor we met een onuitgegeven ploeg aan de aftrap verscheven.

Even nog hadden we er goed oog in, toen hun beste man op het veld er niet bij leek te zijn. Spijtig genoeg ging het gewoon om een sanitaire stop.
En stop, dat hebben we vaak geroepen, of toch gedacht. 11-1 werd het. Droogweg.

Kampioen worden we dus niet nee, maar promotie zit er nog steeds in. De volgende 2 wedstrijden winnen, en volgend jaar spelen we in de hoogste afdeling. Of we blij moeten zijn dat we daarin onze opponenten van gisteren nog tweemaal partij moeten/mogen geven, dat laat ik graag in het midden.

Reageer