Vertrokken

2011 is van start gegaan, en naar jaarlijkse gewoonte gaat dat vergezeld van de nodige goede voornemens.

Zoals steeds brandt de ambitie weer om mooie sportieve prestaties neer te zetten, maar daar horen natuurlijk enige opofferingen bij.

Sinds gisteren is de kraan des overvloeds weer afgesloten: geen alcohol, snoep of andere zoetigheden. Dat, gecombineerd met een strak trainingsschema, moet mijn gewicht binnen de kortste keren drastisch omlaag krijgen.

En de doelen voor dit jaar? Primair, het gebruikelijke duo: de 20km van Brussel (29 mei) en de Dodentocht (12 augustus). Secundaire doelen: de Pegasusloop (27 maart), de marathon van Antwerpen (17 april) en de watermolentriatlon (18 juni). Tenslotte zijn er nog enkele wedstrijden die ook op mijn radar staan, maar waar deelname niet voor verzekerd is: de triathlon in Geel (8 mei), de triathlon in Viersel (27 augustus), de marathon van Berlijn (25 september), de marathon van Brussel (2 oktober), de marathon van Eindhoven (9 oktober), de marathon van New York (6 november), de winterduathon van Grobbendonk (11 november) en de marathon van Kasterlee (13 november).

Uitdagingen genoeg dus… :-)

Reageer