Afwachten

Nog 9 dagen, officieel. Maar het kunnen er nog 19 worden. Niet meer dan 10 dagen over tijd, heeft de dokter gezegd, want anders wordt de bevalling te zwaar.

Niet alleen de bevalling is zwaar, of kan zwaar worden, Godelieve begint ook meer en meer last te hebben van ongemakjes. Zeker zure oprispingen doen haar de hele tijd geen deugd, maar nu BBv2 (in het lang: baby versie 2) behoorlijk groot geworden is, vindt ze gene goede slaaphouding meer.

En bovenop de fysieke ongemakken is er nog het psychische: onze tweede spruit mag wel eens komen!
Ja, ik weet het: we zijn nog niet eens aan de vermoedelijke bevaldatum (18-01-2012), maar Laurens werd 15 dagen te vroeg geboren. Sinds die ‘deadline’ verstreken is, stijgt de spanning toch een beetje.
Zo kan ik de deur niet meer uit zonder GSM bij de hand, en pakken we de koffertjes al mee in de auto wanneer we ergens naartoe rijden. Je weet immers maar nooit!

 

Reageer