Afscheid

De kogel is door de kerk: na vele maanden ziekte heeft Wim Florquin, de zaakvoerder van café De Colff, besloten zijn zaak over te laten.

Vanaf 31/01/2006 zal De Colff nooit meer zijn zoals ze was: ze wordt overgenomen door Walter van Goidsenhoven, baas van de Lido en groothandelaar in dranken.
De dagelijkse leiding wordt overgelaten aan 2 geranten, de bazen van café Alegria en café ‘t Forum.

Het is met spijt in het hart dat ik afscheid neem, vermits De Colff gedurende mijn studententijd en tot de dag van vandaag een prominente plaats in mijn leven innam.
Zo is er ondermeer ZVC Stallions Leuven opgericht, onze zaalvoetbalploeg, en vond d-signs er zijn oorsprong.
Al bijna 4 jaar verzorg ik zowel het ontwerp en onderhoud van de website, als de marketing rondom (affiches en flyers). Tevens kon je me steenvast op vrijdag terugvinden achter de toog.

Nu, het is niet dat dit allemaal abrupt gaan eindigen. De nieuwe bazen namen al contact op om het werk verder te zetten, maar enkele collega’s werden reeds aan de kant geschoven.

Gisteren was het als vanouds de VIP-party, om goede klanten te belonen met gratis drank en eten.
Om een belangrijke periode af te sluiten, stemde ik ermee in om nog één laatste maal achter m’n geliefde toog 2 plaats te nemen.
Ondanks de goede opkomst en dito muziek neem ik toch met een wrang gevoel afscheid: ik had hier graag nog enkele jaartjes aan verder gewerkt.

Desalniettemin wens ik Wim veel plezier in zijn ’pensioen’, veel beterschap, en bedank ik hem voor de mooie kansen die hij me gegeven heeft doorheen de jaren.

Wim, jij en De Colff, we gaan je missen!

Reageer