Conditie: status na 1 week

Het diëet an aangepast sportprogramma zijn exact 1 week bezig. En de status?

  • Qua gewicht ben ik 3kg kwijt (op één week).
  • Qua vetten ben ik 2kg kwijt.
  • Ik ben op 7 dagen tijd 4 keer gaan lopen, en 1 keer gaan voetballen.
  • Al (iets meer dan) 7 dagen heb ik niets meer gegeten/gedronken uit volgend lijstje: chocolade, snoep, alcohol en gefrituurd voedsel.

Wel een kanttekening bij het grote gewichtsverlies: de nacht van zaterdag op zondag ben ik gaan draaien. Dat betekent een 8-tal uur zonder eten, waarbij je wel altijd recht staat. Dit werd gevolgd door slechts een drietal uurtjes slaap. Vandaar de plotse daling. Het zou me dus niet verbazen moest een deel van het verloren gewicht er dadelijk terug bijkomen.

Desalniettemin: ik ben heel tevreden met het resultaat tot nog toe. Er valt nog ene lange weg af te leggen, maar ik sta er beter voor dan een week geleden.

Reageer