Service

Over het algemeen kunnen we niet echt tevreden zijn over het niveau van service zowel tijdens als na onze verbouwingen.
Vandaag sprong er echter één bedrijf bovenuit: RG Alarm Systems.

Gisteren begon ons alarmsysteem snel te piepen wanneer we het aan -en uitschakelden. Een oorzaak vonden we niet onmiddelijk. Wat later begon het alarm te bliepen wanneer we in de buurt van een sensor kwamen. We dachten dat we het alarm misschien fout hadden aan -of uitgeschakeld en besteedden er verder geen aandacht meer aan.

Vanmorgen was het echter van hetzelfde: snel gebiep, waardoor het leek dat het alarm nooit gewapend was. Ook al was het zondag, toch besloot ik snel even naar de installateur te bellen. Na wat telefonische instructies beloofde hij binnen het kwartier langs te komen, wat hij ook waarmaakte.

Enkele minuutjes later was het probleem opgelost, gratis en voor niets.
Als je dat vergelijkt met de service die geleverd is door de plaatsers van de ramen en van de poort…

Reageer