Van hot naar her

Een dagje verlof.
Dan denk je spontaan aan uitslapen en heerlijk relaxen.

Niets was echter minder waar, want er stond een druk programma op met te wachten.

De dag begon met een telefoontje naar Telenet: de internetverbinding liet het elke 2 à 3 minuten afweten, wat niet echt ideaal is als je een centje bijverdient met het ontwerpen van websites en drukwerk. Vriendelijke dame aan de telefoon, die me verzekerde dat er tussen 12u30 en 18u iemand langs ging komen. Er was een bezwaar tegen, toen ik meldde dat ik echter tussen 14u en 15u niet thuis was: men ging de technieker verwittigen.

Volgende tussenstops: Fortis (voor het innen van de cheque van de verkoop van de Seat), Culot (voor het herberekenen van de oppervlakte voor de natuursteen), Van Doorslaer (voor een studie naar de kostprijs van het vervangen van het dak van de veranda) en All-Glass (om de mogelijke oplossingen voor de verbinding keuken-veranda op een rijtje te zetten).

Na een kort middagpauze was het wachten geblazen op de Telenet-technieker.
Toen die om 13u45 nog niet ter plaatse was, werd het tijd om naar ons huis te vertrekken, vermits er om 14u een afspraak was gepland met de airco-installateur.
Deze was niet alleen te laat, maar om 14u15 was er telefoon van Telenet: de technieker stond voor de deur.
Geen probleem echter, hij begreep de situatie en kwam later op de dag wel terug.

Na een rondleiding en gesprek met de airco-installateur, bracht ik mijn tante en oom naar de dokter, om thuis (opnieuw) te gaan wachten op de technieker.

Nadat deze zijn opwachting gemaakt had (de modem was versleten), was het al te laat om nog naar een staffmeeting van CTG te vertrekken, en ging ik nog langs de computerwinkel om meer uitleg te verschaffen bij de problemen met de PC van Godelieve haar ouders.

Zo zie je maar: op een dagje verlof kom je wat middenstanders tegen! ;-)

Reageer